Това каза пулмологът д-р Александър Симидчиев по България он еър. Ваксинацията

...
Това каза пулмологът д-р Александър Симидчиев по България он еър. Ваксинацията
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Очаквам по-интензивна грипна вълна frognews.bg

Това сподели пулмологът доктор Александър Симидчиев по " България он еър ". 

" Ваксинацията може да се прави съвсем по едно и също време. Единствено би трябвало да се сложат на две разнообразни ръце.

 

Трябва да минат седмици, с цел да стартират да работят антителата. Ваксинационното покритие постоянно е било доста ниско в България. Още от началото на пандемията стартира дейна антиваксърска акция. В дълготраен проект това е с доста отрицателни последствия. Разумните хора се имунизират ", акцентира доктор Симидчиев.

 

В рисковите групи по отношение на Ковид-19 са хората с хронични болести, защото техните кръвоносни съдове са малко по-увредени, а коронавирусът нападна точно кръвоносните съдове, стана ясно още от думите му.

 

" Нашият имунитет е матрична система, в която имунитетът е друго мощен за разнообразни неща. Трябва да не ни е отслабен поради някаква липса. Имунитетът на множеството хора е общоприет, моментите на увеличаване и намаляване са повече градска легенда ", сподели още пулмологът.

 

Бъдещият народен представител посочи, че в Народното събрание ще се опита да прокара осведомителна акция. Той подозира, че Ковид-19 ще стартира да става сезонна зараза.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР